Akut tandvård

Akut tandvård Malmö

Vi på Djäknepraktiken erbjuder akut tandvård Malmö när du behöver det.

Vi gör alltid vårt bästa för dig som behöver akut tandvård snabbt i Malmö. Vi har Jourtandläkare som snabbt och enkelt kan ta emot dig i Malmö även om du inte är tidigare patient. Ring till oss på 040-611 68 90 eller boka en ledig akuttid online.

Boka en ledig tid nu:

 

Akuttandläkare redo att ta emot dig

Vår akuttandläkare är den tandläkare som tar emot patienter som är i akut behov av tandvård, med andra ord fungerar vi som jourtandläkare vid akuta besvär. Man vet aldrig när olyckan är framme och många gånger kan man behöva tandvård akut, det vet vi på Djäknepraktiken, därför sätter vi alltid av tider som är avsedda för akut tandvård. Tider finns alltid tillgängliga för akut tandvård och vi tandläkare på mottagningen i Malmö står alltid beredda att hjälpa dig med dina behov inom tandvård. Om din vanliga tandläkare eller klinik inte kan hjälpa dig med dina akuta besvär är du välkommen att kontakta oss. Vi på Djäknepraktiken vet hur påfrestande det kan vara att gå omkring med tandvärk och gör därför vårt bästa för att hjälpa till med dina akuta problem så snabbt som möjligt, ofta samma dag du kontaktar oss. Kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med akut tandvård.

Jourtandläkare på plats

Det är många som drar sig för att besöka sin tandläkare av flera anledningar. Det kan handla om tandläkarskräck, ekonomiska anledningar, eller tidsmässiga till exempel. Risken med att inte direkt lösa ett eventuellt problem med tänderna är att problemet växer till sig så att man blir illa tvungen att kontakta oss i syfte om akut tandvård. På vår mottagning i Malmö har våra tandläkare arbetat med akut tandvård sedan länge och har kompetensen att snabbt hitta en effektiv och hållbar lösning. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa dig till en bättre tandhälsa.

 

Leave a Reply

Real Time Analytics