Tandblekning Malmö

Tandblekning Malmö för vitare tänder

Vi använder oss av marknadens idag största aktör inom tandblekning, BrilliantSmile.  Du gör sk. kliniktandblekningen. Det tar ungefär 90min och utförs på kliniken. Dina tänder bleks med Brilliantsmile tandblekningsgel och lampa. Denna blekningsbehandling gör att tänderna blir i genomsnitt sju nyanser vitare. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgning. Innan tandblekningen gör vi en undersökning och bedömer vilket resultat som kan uppnås.
Pris: 3500 kr.

Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Därefter blir dina tänder blekta med en pH neutral blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Tandblekning med blekskena
Tandläkaren tar ett avtryck på dina tänder som skickas till tandteknikern.
Våra tandtekniker tillverkar en blekskena helt anpassad efter dina tänder. Skenan hämtar du ut efter 1-2 veckor.
Tillsammans med tandläkaren går ni igenom hur behandlingen går till. En tandblekningsgel (Opalascense) appliceras i den tunna, personligt anpassade blekskenan. De flesta väljer att bleka tänderna under natten och sover med skenan, men det går givetvis bra att bleka tänderna på dagen också.
Behandlingstiden för tandblekning varierar, det beror på vilket resultat du som patient vill uppnå och hur dina tänder ser ut från början. Det vanligaste är en behandlingstid mellan 3-5 dagar. Redan efter det första behandlingstillfället kan de flesta se en förändring.
Pris: En käke 2200 kr.
Pris: Båda käkarna 3500 kr

Därför ska du bleka dina tänder hos en Tandläkare
Bleker du dina tänder hos oss är blekmedlets innehåll och styrka reglerat och vi följer upp resultatet. Kvalité  är viktigt för oss, därför använder vi endast CE-märkta blekningsmedel, som ofta är starkare och därmed mer effektiva än de kosmetikaklassade medel som går att köpa på nätet eller i butiker för hemmabruk. Dessutom kan blekmedel för hemmabruk vara skadliga i för stora mängder. Risken för ilningar i tänderna och skador på tandköttet ökar markant om man bleker själv och ofta kan det vara svårt att veta hur starkt medlet är. Om du är rädd om dina tänder och samtidigt vill ha ett vitt leende så ska du utföra tandblekningen hos en tandläkare, tryggt och säkert.

Att tänka på efter traditionell tandblekning

För att resultatet av din tandblekning ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att du är försiktig med sådant som kan missfärga tänderna, exempelvis kaffe, te, tobak och rött vin första dagarna efter. Behandlingen kan behöva upprepas om du använder ovanstående produkter frekvent. Upprepa då behandlingen ett par nätter vartannat till vart tredje år.